(Android/iOS) RPG Dice: Heroes of Whitestone becsapja a végtelen erőforrást
Mar 7, 2022 18:49:57 GMT -5
Post by tabmarsmaraturn on Mar 7, 2022 18:49:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RPG Dice: Heroes of Whitestone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RPG Dice: Heroes of Whitestone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ becsapja a végtelen erőforrást ▞▞▞
▞▞▞ RPG Dice: Heroes of Whitestone 2022 version ▞▞▞
Egy szó. Monoton. Nem sok képzelőerő.Kínzóan ismétlődő
Csak rövid ideig játszottam, de élvezem. Nagyon szeretem a tábla látványvilágát
Eddig szórakoztató játék.
Eddig szuperül muzsikál
Eddig jó játék, de lehet, hogy túl kifizetődő ahhoz, hogy később játsszon, az eddigi előrehaladás jó és még mindig ingyenes
Összeomlott, nem reagál
Ez egy nagyon édes játék. Mint a dnd stílus és a történet eddig szórakoztató. Játszani fogom ezt a játékot lol
Ez egy nagyon aranyos játék. Imádom, hogyan tudsz ténylegesen olyan döntéseket hozni, amelyek hatással vannak a dinamikára
Imádom a kockadobást, bár csak egy D6-ot dobva reméltem, hogy máskor is láthatom, azt hiszem, folytatnom kell a játékot
Őszintén szólva szerettem volna megkedvelni ezt a játékot, egy társasjáték elemekkel rendelkező rpg-t? 5 csillagosnak kell lennie. De a kártya mozgását irányító kártyák drágábbak, mint amennyit érnek. A kockák és felszerelések frissítéséhez szükséges anyagok beszerzése túl nehéz és túl kevés. Pénzt kell költeni a fejlődéshez. Sajnos a játék minden megfelelő elemet tartalmaz, csak rosszul vannak megvalósítva.
Szeretem a karakterek és a társasjátékok sokféleségét. Eddig nagyon szórakoztató.
Érdekes, de folyamatosan összeomlik
Nem tudom, miért késik kicsit a note 20 ultra-m. Érdekes ötletek, de a művészeti stílus nem az én csésze teám. Lehet, hogy újra visszatérek, ha látom, hogy jól megy a listákon
Amint befizettem, összeomlott. Soha ne gyere vissza. Játék áttekintése. Ha van sum time ok játék, nagyon stagnál kap board nagyon gyorsan nem sok tennivaló. Ugyanaz a régi mindenkor. De ha így gondolja.. (egyet fizetett, hogy VIP feljusson, hogy gyorsabban ismétlődhessen.) Ezért egy 1*
Easy Japanese News やさしい日本語ニュース Enseignement lix
Nagyon élvezem ezt a játékot! Társasjátékot kerestem, és ez megfelel, amit akartam. Az RPG aspektus egy szuper bónusz, amiben kezdetben nem voltam biztos, de miután játszottam vele, látom az előnyét. Ez nagyon szórakoztató!!!
Jól van. Úgy tűnik, hogy a tekercsek előre programozva csekély véletlenszerűséggel vagy egyáltalán nem.
Csak a swgoh unalmas változata, plusz egy gyerekjáték a kockadobásban ezen az apró táblán. Ez még minijátékként sem lenne szórakoztató. A Gacha játékok unalmasak, ha nincs IP-jük.
Eddig ez egy kellemes alkalmi játék, érdekes csavarral a többi rpg-hez képest
Szórakozás. Nem játszottam eleget ahhoz, hogy tudjam, megérdemli-e az 5 csillagot.
Remek játék egy új műfajban! Abból, amit játszottam, ez a játék valami új!! Remek játékmechanika. Ha szereted a kockákat, a társasjátékokat, az rpg-t és a pve-t, ez a játék nagyon jól áll neked! Megpróbál
Nagyon szórakoztató és élvezetes anélkül, hogy hirdetéseket adhatnánk ehhez a már amúgy is remek tortához
RPG Dice: Heroes of Whitestone Vaidmenų žaid. cjc
Elég jó eddig. Később frissítjük. Hiányzik néhány magyarázat a kocka/felszerelés frissítésére vonatkozóan.
RPG Dice: Heroes of Whitestone રોલ પ્લેઇંગ ipmh
Szórakoztató játék. Színes grafika. Automatikus lejátszás és választás keveréke. Táboros, de könnyed szórakozás az elme ellazítására.
Szilárd időgyilkos
Megpróbáltam felvenni veled a kapcsolatot a játékban, és elmondani, hogy folyamatosan kapok 3-as hibakód üzeneteket, és nem tudok csatlakozni a szerverhez, de még ez sem működik, már nem tudok játszani egyik térképen sem, és a fegyvertár szintje megadja a 3-as hibakód üzenet... Kíváncsi vagyok, hányan próbáltak még kapcsolatba lépni Önnel és jelenteni ezeket a problémákat, de nem tudják...thx..és BTW még soha nem játszottam olyan játékkal, ami minden frissítéssel játszhatatlanabb lett volna...
B aj
Tegnap írtam egy véleményt, amit úgy látom, törölték. Rendben van. írok egy újat. Ez kevésbé kedvező. Azt hittem, tetszeni fog ez a játék. De miután sok órát eltöltöttem a játékkal, arra a felismerésre jutottam, hogy ha nem költök pénzt, nem fogom tudni megnyerni az ellenség elleni harcokat. Nem tudok elég gyorsan nyerni elég érmét ahhoz, hogy a legénységet felvegyem az előttük álló csatákhoz szükséges erőre. Ez összesen bs. Megcsináltam.
RPG Dice: Heroes of Whitestone Rollenspiele mor
A játék szórakoztató, de amint elérem az 5. szintet, lefagy, és nem tudok tovább menni. Eltávolítottam és újratelepítettem ugyanazzal az eredménnyel. Amíg meg nem oldódik, eltávolítom.
Jó móka csak néhány napig játszott vele, szép történet és a kockadobások különböztetik meg a többi játéktól.
Most kaptam meg a játék bemutatóját, és sajnos nem tudom folytatni a játékot. A játékmenet nagyszerű volt.
50 ingyenes drágakő egy értékelésért
Kevesebb fizetés szükséges a játék megnyeréséhez. Különben nagyszerű
Az oktatóanyagban tartó kéz fojtogatónak és szükségtelennek találom. Mindenkinek megtaníthatja, amit tudnia kell, három körön belül, ahelyett, hogy az egész táblát kihúzná. Ezenkívül ez a játék nem tűnik túl jól optimalizáltnak, mivel nagyon lemeríti a Pixel 2-em akkumulátorát, és ennek nem szabadna megtennie, ha figyelembe vesszük, hogy hány más játékkal játszom itt és órákon át. A grafika szép, a játékmenet 3/5, de a mikrotranzakciók minden, csak nem. Ezúttal ne töröld ki az értékelésemet.
Jó játék. Elég könnyű megtanulni, és nem okoz sok szünetet a játékmenetben. Furcsa módon nem tudok semmit sem venni a boltból. Jó játék, de képesnek kell lennie arra, hogy azonnal vegyek tekercseket. Hülyeség, hogy nem tudok. Elég gyorsan felállsz a platóra, és nem tudsz sokat tenni a szintek megszerzéséért. Kicsit eltört.
Miért tölthetem le az alkalmazást, és mikor akarom játszani, mondja meg, hogy nem tudok játszani abban a régióban, ahol vagyok ....SMH
A játék lefagy, mielőtt még megnyomhatnám a folytatás gombot a bemutatón.
Eddig korrekt...
A kezdő szint után nem működik.
Még mindig új.
Eddig összességében jó játék. Rossz késése van, és időnként összeomlik a telefonom. Samsung Galaxy A10-et használok